Laden Evenementen

Na acht geslaagde mineralenbeurzen in Het Park in Hoorn, waarvan de laatste bijna 1100 bezoekers trok, is de negende editie in aantocht. De beurs wordt gehouden op 20 oktober en is speciaal gericht op mineralen, fossielen en edelstenen (niet spiritueel).

De standhouders kunnen u onder meer vertellen waar ter wereld een steen of fossiel vandaan komt. Ook zijn er diverse demonstraties, zoals edelsteenslijpen, bollen (geodes) kraken en nog meer. Vooral bij het kraken van geodes is het altijd weer een verrassing wat er in zit.

Gemmoloog Henk Rijneveld zal aanwezig zijn op de beurs om edelstenen te determineren.

Voor de kinderen zijn er diverse nieuwe leuke activiteiten, verzorgd door de vereniging Amathysta uit Purmerend. Genoeg te zien en te beleven dus om er een onvergetelijke dag van te maken voor alle leeftijden. Goed te combineren met een bezoek aan de oude binnenstad van Hoorn met o.a. zijn mooie haven, gezellige horeca en prachtige musea.

De mineralen- en fossielenbeurs is op zondag 20 oktober van 10.00 uur tot 16.30 uur in: Schouwburg/congrescentrum “Het Park” (op loopafstand van het openbaar vervoer)
Westerdijk 4
1621 LE Hoorn

Toegangsprijs: volwassen €5, kinderen van 5 tot 12 jaar €2,50. Kaarten online te koop op www.hetpark.nl en op de dag zelf ook los aan de kassa. Er wordt met twee tijdsblokken gewerkt. Dit betekent dat u voor een bepaald tijdsblok kaartjes kunt kopen, maar vanaf dat tijdstip zo lang binnen kunt blijven als u zelf wilt.

www.mineralenbeurshoorn.nl

Deel dit bericht, kies uw platform!

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant