Home/Business/Retailbeurs Jewels & Watches Utrecht
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op 13, 14 en 15 maart opent Trade Mart Utrecht de deuren voor een inspirerende Retailbeurs. Nieuwe collecties van diverse merken worden met trots gepresenteerd op deze eerste beurs van 2022 die volop in het teken staat van juwelen, horloges en trendy sieraden.

Ontmoeten, inkopen & geïnspireerd raken
De branche verheugt zich op een mooie vakbeurs waarbij we elkaar weer kunnen ontmoeten, netwerken, nieuwe collecties bekijken en inkopen doen. Je laten inspireren in je vak en in je ondernemerschap. Het team van Trade Mart Utrecht is volop in touw om te zorgen dat de Jewels & Watches Retailbeurs in maart een prachtige editie wordt voor exposanten en vakbezoekers.

Veilige omgeving
Op Jewels & Watches Retailbeurs staan de vaste exposanten en gastexposanten te trappelen om hun producten te mogen tonen, hun klanten weer te verwelkomen en nieuwe professionals te ontmoeten. Dat kan in de veilige omgeving van Jaarbeurs, die als eerste evenementenlocatie in Nederland het keurmerk COVID-19 preventiemaatregelen van keuringsinstituut Kiwa ontving. Daarmee toont Jaarbeurs aan dat beurzen, congressen en andere bijeenkomsten volgens de hoogste veiligheidsnormen plaatsvinden.

Nieuwe en bekende exposanten
Bij een succesvolle Retailbeurs hoort ook een mooi aanbod van exposanten en merken. Naast een aantal wisselingen bij de vaste exposanten zijn er diverse gastexposanten met verrassende en nieuwe merken. De lijst met exposanten voor de Retailbeurs is online te vinden.

Vakbezoekers kunnen zich gratis registreren voor de voorjaarsbeurs via www.trademart.nl.

 

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant