Home/Business/Retailbeurs Jewels & Watches Utrecht
Laden Evenementen

De voorjaarseditie van de Retailbeurs staat gepland op 13 t/m 15 maart: dan opent etage 1 van Trade Mart Utrecht de deuren voor een inspirerende beurs. 

Ontmoeten, inkopen & geïnspireerd raken
“De branche verheugt zich op een mooie vakbeurs waarbij we elkaar weer kunnen ontmoeten. Netwerken, nieuwe collecties bekijken en inkopen doen. Je laten inspireren in je vak en in je ondernemerschap, wij zijn er klaar voor!”, aldus de beursorganisatie.

Veilige omgeving van Jaarbeurs
Op Jewels & Watches Retailbeurs staan de vaste exposanten en gastexposanten te trappelen om hun producten te mogen tonen, hun klanten weer te verwelkomen en nieuwe professionals te ontmoeten. “Dat kan in de veilige omgeving van Jaarbeurs, dat als eerste evenementenlocatie in Nederland het keurmerk COVID-19 preventiemaatregelen van keuringsinstituut Kiwa ontving. Daarmee hebben we al aangetoond dat beurzen, congressen en andere bijeenkomsten volgens de hoogste veiligheidsnormen plaatsvinden.”

www.trademart.nl

 

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant