Home/Business/Retailbeurs Jewels & Watches
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De najaarseditie van Jewels & Watches in Utrecht gaat door! Op 13, 14 en 15 september zijn de laatste retailtrends en nieuwste collectie van vele exposanten te zien. Let op: u dient uw bezoek online aan te melden. De registratie voor de beurs is inmiddels gestart en gaat via www.trademart.nl.

De beurs ziet er in principe nagenoeg hetzelfde uit als altijd, waarbij uiteraard de benodigde anderhalve meter afstand en voorzorgsmaatregelen zoals meer schoonmaak, desinfectiemiddelen en één persoon per 10m2. De beurs wordt ruim opgezet en de toestroom van bezoekers gereguleerd door het toevoegen van tijdsloten aan de registratie. De openingstijden worden iets verruimd, ook op zondag en maandag is de beurs tot 19.00 uur open. Dat alles zodat iedereen op een veilige manier kan in- en verkopen! De ticketregistratie start binnenkort.

Trade Mart
Bij Trade Mart Utrecht ontdekt u al 50 jaar de laatste trends en kunt u direct de nieuwste collecties inkopen van circa 2000 merken, waaronder vele op het gebied van sieraden en horloges. Tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs tonen diverse vaste en gastexposanten hun nieuwste collecties, komen de nieuwste trends en ontwikkelingen aan bod en zijn er diverse activiteiten. Trade Mart bestaat dit jaar 50 jaar en dat zal tijdens de beurs niet ongemerkt aan u voorbijgaan.

“50 jaar Retail is de ultieme collectie van trends, herinneringen, inspiratie, visies, retailontwikkelingen en producten die tijdloos zijn. Producten uit collecties die je verder brengen. Deze ‘Sign of the Times’ duiden we samen al 50 jaar om te inspireren en sales te realiseren. We leren van het verleden om het nu te begrijpen en de toekomst te vieren. Dat doen we graag met u tijdens de Retailbeurs op 13, 14 en 15 september”, aldus de beursorganisatie. “Wij adviseren twee dagen de tijd te nemen voor de beurs in september. Die dagen heeft u nodig als u alles wilt zien.”

Bekijk hier de plattegrond van de beurs

www.trademart.nl

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant