Home/Business/Retailbeurs Jewels & Watches
Laden Evenementen

Trademart 50 jaar de tijd vooruit

Bij Trade Mart Utrecht ontdekt u al 50 jaar de laatste trends en kunt u direct de nieuwste collecties inkopen van circa 2000 merken, waaronder vele op het gebied van sieraden en horloges. De najaarseditie van de Retailbeurs Jewels & Watches vindt plaats op 13, 14 en 15 september.

Tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs tonen diverse vaste en gastexposanten hun nieuwste collecties, komen de nieuwste trends en ontwikkelingen aan bod en zijn er diverse activiteiten. Trade Mart bestaat dit jaar 50 jaar en dat zal tijdens de beurs niet ongemerkt aan u voorbijgaan.

“50 jaar Retail is de ultieme collectie van trends, herinneringen, inspiratie, visies, retailontwikkelingen en producten die tijdloos zijn. Producten uit collecties die je verder brengen. Deze ‘Sign of the Times’ duiden we samen al 50 jaar om te inspireren en sales te realiseren. We leren van het verleden om het nu te begrijpen en de toekomst te vieren. Dat doen we graag met u tijdens de Retailbeurs op 13, 14 en 15 september”, aldus de beursorganisatie. “Wij adviseren twee dagen de tijd te nemen voor de beurs in september. Die dagen heeft u nodig als u alles wilt zien.”

www.trademart.nl

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures