Home/Business, Consumenten/TEFAF Maastricht
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De 35e editie van TEFAF (The European Fine Art Foundation) vindt plaats van zaterdag 25 juni t/m donderdag 30 juni in het MECC in Maastricht.

Oorspronkelijk zou TEFAF Maastricht in maart plaatsvinden, maar vanwege toenemende zorgen rond Covid-19 werd de beurs verplaatst. Sindsdien werken de organisatoren samen met de leveranciers en belanghebbenden van de beurs om de haalbaarheid van een nieuwe editie van de beurs te bevestigen.

TEFAF-voorzitter Hidde van Seggelen zegt: “Dit was een complexe situatie die de inbreng en flexibiliteit van veel verschillende individuen en organisaties vereiste, maar het is gelukt om TEFAF Maastricht opnieuw in te plannen. We zijn er trots op om ons in juni aan te sluiten bij verschillende andere toonaangevende kunstbeurzen voor een sleutelmoment in de kunstwereldkalender dit jaar. Deze 35-jarig jubileumeditie wordt een spannende revival van TEFAF Maastricht en een kans om ’s werelds toonaangevende verzamelaars en kunstliefhebbers opnieuw samen te brengen.”

www.tefaf.com

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant