Valentijnsdag is de dag om te geven, te bedanken en bovenal om lief te hebben. Jéh Jewels speelt daarop in met de dealeractie ‘Love is everywhere’; een 14-karaats gouden hartje is voor een speciale aanbiedingsprijs verkrijgbaar, alleen bij dealers. De actie loopt van 25 januari tot 22 februari.

De buurvrouw die wekelijks om de hoek komt kijken, de hulp die je niet in de steek laat of je (klein)dochter die al maanden de boodschappen voor je doet… Zeker in deze moeilijke tijd zijn er ongetwijfeld veel mensen die een ander willen bedanken. En op welke dag kan dat beter dan op Valentijnsdag.

Jéh Jewels heeft een speciaal hartje ontworpen waarmee zo’n speciale persoon bedankt kan worden. Het 14-karaats geelgouden hartje hangt aan een geoxideerd zilveren collier en is op twee manier te dragen, aan de 3D-kant en aan de geslepen kant.

Dealers kunnen het sieraad bij Jéh Jewels bestellen en te koop aanbieden voor € 99 (de normale prijs via de webshop van Jéh Jewels is € 119). Alle Nederlandse dealers krijgen twee Valentijnskaarten. Eentje kan als e-card gemaild en op social media geplaatst worden en de andere kan per post verzonden of in de etalage gebruikt worden.

Liefde zit in kleine dingen!

www.jehjewels.com