CLUSE luidt de lente in met de nieuwe collectie. De lente staat voor de deur en CLUSE speelt hierop in met de introductie van de nieuwe modellen.

La Tétragone
De La Tétragone lijn (foto boven en onder, links) is uitgebreid met een leren bandjes met alligator reliëf, verkrijgbaar in verschillende aardetonen, en een mesh full gold bandje. Daarbij brengt de lijn drie complimenterende sunray ton-sur-ton wijzerplaten in verschillende kleuren, en drie witte wijzerplaten met groene, bessen, en witte straps.

Triomphe
Naast de La Tétragone lijn, lanceert CLUSE een gedurfde set Triomphe horloges (foto onder, rechts) met glossy Python print bandjes. Een scherp contrast met de vrouwelijke parelmoer wijzerplaat, verkrijgbaar met gouden, roségouden en zilveren horlogekast.

Force Tropicale
Dan zijn er nog de sieradencollecties die CLUSE voor de komende maanden heeft gelanceerd. Daaronder de collectie Force Tropicale (foto onder, links) bestaande uit colliers, armbanden, oorsieraden en ringen.

Essentielle collectie
De Essentielle-collectie (foto onder, rechts) is uitgebreid met diverse sieraden. Essentielle weerspiegelt de kern van minimalistisch zonder saai te worden. De puurheid van de kenmerkende kleuren roségoud, goud en zilver, wordt uitgelicht door de essentiële vormen. Advies-w.v.p. prijzen van € 24,95 tot € 69,95.

www.cluse.com

Museum Prinsenhof