De nieuwe ontwerpen van de Pandora Colours collectie zijn geïnspireerd op de energie die vrijkomt bij een nieuw begin, zo meldt het merk. De collectie bestaat uit statement-ringen, oorbellen, bedels en armbanden in een scala van levendige kleuren. De designs, van prisma bedels tot ringen met sierstenen, geven talloze styling opties; met elke combinatie en elke stacking kunnen diverse looks gecreëerd worden.

“Het nieuwe jaar biedt ons de kans om onszelf opnieuw uit te vinden, van binnen en van buiten. Wij willen onze fans meenemen op een reis door het kleurenspectrum en ze de kans geven met nuances te spelen die net zo veelzijdig zijn als zijzelf”, zeggen Francesco Terzo en A. Filippo Ficarelli, de VP Creative Directors bij Pandora.

“Een attent gebaar of een sprankelende verrassing mogen dan wel onbelangrijk lijken, maar als teken van liefde en eigenliefde hebben ze een grote waarde. Ongeveer 50% van de ondervraagden antwoordde tijdens onze enquête rondom het thema liefde dat ze zich gewaardeerd voelen als hun partner aan bijzondere gelegenheden als Valentijnsdag denkt.”

De sieraden van Pandora bestaan voor 71% uit gerecycled zilver. “Hiermee geef je iemand die je lief hebt niet alleen een gebaar van waardering, maar ook een stukje duurzaamheid cadeau.”

www.pandora.net