Réflèts’ is de nieuwe collectie van Eva Schreuder en de bekroning op haar tienjarig bestaan als sieradenvormgeefster. ‘Réflèts’ betekent weerspiegeling, weerschijn en verwijst ook naar reflectie en gedachten. Waar sta je na tien jaar, hoe heb je je ontwikkeld en waar wil je naartoe?

Deze reflectieve vragen inspireerden Eva bij het maken van deze serie frêle sieraden. Na tien jaar is er ook een nieuwe rol voor Eva weggelegd, dit keer is zij zelf het gezicht van de nieuwe collectie. In de sfeerfotografie van Wij Zijn Kees speelt ze met de zon, de elementen water, aarde en lucht, en met haar sieraden, de hoofdrol.

Collectie
Eva ontwerpt en maakt sieraden met hart en ziel vanuit ambachtelijke werkwijze en overtuiging. Inmiddels heeft ze een duidelijke signatuur ontwikkeld die ook deze collectie kenmerkt en zich laat omschrijven als elegant, puur, subtiel, vrouwelijk en krachtig. Ze ontwierp enkele colliers, armbanden, oorbellen en ringen in goud en zilver en weet binnen haar stijl steeds vernieuwing te vinden en toe te passen.

Over Eva Schreuder
Eva Schreuder is geschoold aan de Kunstacademie met een specialisatie in sieradenvormgeving. Deze basiskennis vulde ze aan met de ambachtsopleidingen ‘Professioneel Goudsmeden’ aan de Vakschool Schoonhoven en ‘Edelsmeden’ te Den Haag. De combinatie van haar technische kennis en haar ervaring als creatief ondernemer maken van Eva Schreuder een professional op haar vakgebied. De sieraden uit de collecties van Eva Schreuder worden verkocht in haar eigen atelier in Leiden, de webshop en bij tientallen verkooppunten in binnen- en buitenland. Daarnaast werkt Eva veel in opdracht; van trouwringen tot geboortecadeaus en het upcyclen van oude sieraden tot nieuwe, draagbare items.

www.evaschreuder.nl

Museum Prinsenhof