samsung

Smartwatches zijn zoveel meer dan een gadget, vindt Samsung. Daarom bundelt het merk de krachten met PDA Group. Als aftrap van de samenwerking lanceren Samsung en PDA Group binnenkort een ‘Limited Edition’ van de Gear S3 Frontier, Gear S3 Classic en Gear Sport.

“Smartwatches worden vaak gezien als gadget, maar zijn veel meer dan dat”, zegt Ed Roos, Product Manager accessoires en wearables van Samsung Nederland. “Een smartwatch is net zo tijdloos als een klassiek horloge. Door de handen ineen te slaan met zo’n toonaangevende horlogedistributeur als de PDA Group en drie nieuwe Limited Editions te introduceren, brengen we de smartwatch nóg dichter bij de klassieke horlogeliefhebber. Het is een stap terug en een stap voorwaarts tegelijkertijd, en daar zijn we trots op. Met de Limited Editions van de Gear S3 en Gear Sport is de smartwatch definitief een lifestyle statement.”

Met het klassieke ontwerp, een ronde wijzerlaat en de massieve metalen horlogeband zijn de Gear S3 Frontier, Gear S3 Classic en Gear Sport in alle opzichten een ‘gewoon’ hoogwaardig horloge, alleen dan met heel veel extra’s. Via de stijlvolle, praktische roterende ring neem je gesprekken aan, lees je berichten of open je apps. Tijdens het sporten gebruik je de GPS-functie en luister je bijvoorbeeld naar Spotify. Daarnaast zijn er handige apps beschikbaar zoals KLM, 9292, Buienradar, Parkmobile, De Telegraaf, Nu.nl en nog vele anderen. Bovendien kun je al je IoT-apparaten met de Gear S3 bedienen vanaf je pols. Door de grote batterijcapaciteit hoeft de smartwatch maar eens in de paar dagen opgeladen te worden.

De Limited Editions van de Gear S3 Frontier en Gear S3 Classic zijn verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 449,-. De Gear Sport is beschikbaar voor € 399,-. De drie Limited Editions zijn verkrijgbaar vanaf het tweede kwartaal van 2018.

www.pdagroup.nl