Sieradenontwerpster Sif Jakobs haalde voor haar laatste collectie inspiratie uit de herinneringen aan haar kindertijd in de IJslandse natuur.

“Als volwassene ben ik de onvergelijkbare natuur die IJsland te bieden heeft, gaan waarderen en ik heb ernaar verlangd mezelf opnieuw te omringen met zoiets prachtigs als de rauwe natuur. Ik heb geprobeerd dit decor door te voeren in mijn nieuwe collectie en hoop dat iedereen die mijn sieraden draagt de magie voelt.”

Vulcanello
Vulcanello is Sif Jakobs’ verklaring van de liefde aan de IJslandse natuur. De collectie vult het minimalistische universum aan en biedt onverwachte vormen met een curve, voorzien van de herkenbare uitstraling en de karakteristieke zirkonia stenen om een beetje glamour toe te voegen. Onverwacht, rustiek en elegant en altijd met een beetje extra sparkle.

Black Edition
Dit seizoen lanceert Sif Jakobs voor de allereerste keer een volledige goud en zwarte collectie. De zwarte zirkonia stenen voegen een flinke dosis drama toe een aantal klassieke gold plated hero stukken uit de collectie. Met als uitschieter de Novaro Quadrato-ring als ware statement pièce de résistance.

www.sifjakobs.com