Wie dit weekend een bezoek brengt aan de Retailbeurs in Utrecht, treft in de stand van S!lk Jewellery een flinke uitbreiding op de handgemaakte zilveren collectie, zo meldt het Nederlandse sieradenmerk.

S!lk lanceert op de beurs verder een collier/hangerlijn en een aantal nieuwe FIERCE by S!lk items en presenteert de nieuwe brand campaign.

www.silkjewellery.nl

Structuren
Eén van de nieuwkomers is een elegante armband die van fijn draad gevlochten is tot een platte vierkante structuur (foto rechts). S!lk lanceert verder een aantal armbanden waarbij de structuur van het vlechtwerk doorloopt op de sluiting, verkrijgbaar in zilver en zilver gecombineerd met leer.

Omkeerbare sloten
Vorig jaar introduceerde S!lk armbanden die dankzij de omkeerbare sloten op twee manieren te dragen zijn; met het S!lk logo naar voren of, iets ingetogener, met het logo aan de binnenzijde. Dit najaar wordt aan deze collectie een hand gevlochten zwart leren armband toegevoegd. Ook deze variant heeft een vlechtstructuur die op het slot doorloopt.

Mini members en vrouwelijk parelmoer
S!LK ontwikkelde een set van zeer smalle fijn gevlochten armbandjes met een speels karabijnsluitinkje. De set bestaat uit drie verfijnde armbandjes die onderling met elkaar te combineren zijn. Drie nieuwe zilveren ringen worden toegevoegd waarvan een met visgraatstructuur en parelmoer steentje voor een vrouwelijke touch.

Colliers voor elke look
Met de nieuwe collier/hangerlijn speelt S!lk in op de laagjestrend. De colliers zijn onderling te combineren en passen bij elke look aldus het merk. Het zilveren plaatje aan de achterkant van de hanger is te voorzien van een persoonlijke gravure. In de speciale case in de hanger kunnen verder bijvoorbeeld as, haar of vacht verwerkt worden zodat een dierbaar gedenksieraad ontstaat.

Tags
Drie nieuwe tags in de collierserie zijn onderling te combineren en aan twee zijdes te dragen. De tags worden met een zilveren collier of met een hand gevlochten zwart lederen collier aangeboden. Een vleugje kleur kan ingebracht worden door een 18-karaats vergulde miniatuur goudbaar of een zwarte onyx.

Museum Prinsenhof