De Hamilton Jazzmaster Open Heart 36mm is een stijlvol en modern horloge, aldus het merk. De creatieve constructie onthult het hart van het horloge en biedt een inkijkje in de mechanische werking binnenin.

De perfecte afmeting voor de damespols en de strakke moderne stijl maken dit horloge volgens Hamilton een uitstekende keuze voor de moderne vrouw. Of je nu een presentatie geeft, een vergadering voorzit of een feestje op een dakterras viert, de Jazzmaster Open Heart is een horloge dat op subtiele wijze de persoonlijkheid van de eigenaar weerspiegelt.

Opengewerkte horloges zijn een specialiteit van Hamilton en onze ontwerpers werken graag met originele en uniek gevormde uitsneden van de wijzerplaat. In de Jazzmaster Open Heart is ons innovatieve automatische H-10 uurwerk zichtbaar met een extra lange gangreserve van 80 uur. Het horloge is tevens voorzien van een balansveer die is gemaakt van de nieuwe legering NivachronTM. Dit geavanceerde anti-magnetische materiaal zorgt ervoor dat het horloge perfect is afgestemd op het tempo en de uitdagingen van het dagelijkse leven.

Het horloge, met de chique en roestvrijstalen kast, is leverbaar met een zwarte, witte of beige leren band en met een roestvrijstalen band. Dankzij het easy-clicksysteem kan de eigenaar zelf eenvoudig bandjes verwisselen wetende dat elke kleurkeuze zal staan bij de zwarte, ijsblauwe, diepblauwe of parelmoer wijzerplaat. Door de uitsparing in de wijzerplaat worden de mechanische delen zichtbaar die ervoor zorgen dat de tijd blijft doortikken: de balans, het echappement en de veerton, allemaal met grote precisie en vakmanschap in elkaar gezet.

De Jazzmaster Open Heart is verfijnd en een duidelijk statement van authenticiteit. Het horloge is perfect voor iemand die verder kijkt in het dagelijks leven. Advies-w.v.p. € 825 – € 945.

www.hamiltonwatch.com

Elephant Refinery