Elk jaar biedt het Nederlands Zilvermuseum een podium aan de eindexamenstudenten edelsmeden van Zadkine Vakschool Schoonhoven. Met de expositie Meesterstukken wordt jong en innovatief vakmanschap in de schijnwerpers gezet. T/m 16 oktober kunt u stemmen op uw favoriete meesterstuk.

De afgelopen maanden hebben de vierdejaars studenten van de Vakschool hard gewerkt aan hun Meesterstuk, de proeve van bekwaamheid die zij voor het afronden van hun opleiding moeten afleggen. Om de vaktechnische vaardigheden van de derdejaars eindexamenleerlingen te testen, moeten deze aan het einde van hun opleiding een opdracht op schaal, oftewel Miniatuur, voltooien.
De unieke creaties zijn tot en met 14 december te bezichtigen in de Zilverlounge op de begane grond van het Nederlands Zilvermuseum.

Breng uw stem uit
Uw stem is belangrijk! Tot en met 16 oktober kunt u stemmen op uw favoriete meesterstuk voor de publieksprijs. Met uw stem steunt u nieuw talent en helpe u hen de prestigieuze publieksprijs te winnen. Meesterstukken 2024 wordt gesponsord door Bijou Moderne, BirGem, Fa. G.J. van den Bergh Zilverwerken, Herens & Herens en Zadkine Vakschool Schoonhoven.

www.zilvermuseum.com

Foto: Meesterstuk van Milana Verhallen