Na twee geslaagde bijeenkomsten nodigt de Federatie Goud en Zilver u graag uit voor de derde regiobijeenkomst, deze keer op 30 september in de regio Eindhoven. Het belooft opnieuw een fijne avond te worden, vol gezelligheid en waardevolle gesprekken met vakgenoten.

De bijeenkomst vindt plaats in de werkplaats van een collega-goudsmid in de regio Eindhoven. Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u van ons de exacte locatie waar we elkaar zullen ontmoeten. We ontvangen u graag om 18.00 uur met een warme kop soep, salades en een lekker broodje, zodat we in een ontspannen sfeer kunnen beginnen. De aanvangstijd van de eerste presentatie is 19.30uur.

Deze avond staan er twee belangrijke onderwerpen centraal: beveiliging en bedrijfsopvolging. We nodigen u uit om hierover met ons en uw collega’s van gedachten te wisselen. We hebben twee experts die met ons meepraten:
• Annemarie Meester, ervaringsdeskundige op het gebied van beveiliging en trainer van de FGZ Masterclass Beveiliging.
• Paul Overwater van MKB Advies Partners, gespecialiseerd in bedrijfsovernames.

Iedereen uit de branche is welkom, zowel FGZ-leden als niet-leden. Bij uw aanmelding ontvangen we graag de volgende gegevens: naam, plaats, bedrijf en functie van alle deelnemers. Dit helpt ons om de avond goed te organiseren en om ervoor te zorgen dat iedereen zich bij binnenkomst kan registreren.

Binnenkort volgt meer informatie, maar we inventariseren graag alvast wie erbij wil zijn. Komt u ook? Stuur dan een e-mail naar federatie@fgz.nl met de gevraagde gegevens.

We kijken ernaar uit u te zien en er samen een gezellige en inspirerende avond van te maken!