Op 26 augustus, 2 en 9 september, organiseerde Uitblinkers in opdracht van de Cachet-groep, net als vorig jaar, een unieke en inspirerende training voor al hun leden. Deze bijeenkomst, getiteld ‘Briljant met diamant’, vond plaats op de locatie van het merk Briljant en bood de deelnemers de kans om hun kennis over diamanten op te frissen en uit te breiden met mooie actuele voorbeelden binnen handbereik.

De training, die voor de meeste leden een waardevolle herhaling van de theorie was, combineerde leerzame inhoud met praktische toepassingen zoals juweliers die in hun dagelijkse werkzaamheden tegenkomen. De deelnemers werden uitgedaagd met vragen als: “Kunnen we een diamant herkennen?”, “Wat vertel ik een klant bij een diamantverkoop?” en “Hoe gebruik ik een loep op de juiste manier?” Ook werd er dieper ingegaan op belangrijke aandachtspunten bij het aannemen van reparaties.

Na een inspirerende ochtend vol theorie en praktijkvoorbeelden, genoten de deelnemers van een smakelijke lunch. Het programma werd vervolgens voortgezet met een exclusieve rondleiding door het atelier van Briljant. Hierbij kregen de Cachet-leden een kijkje achter de schermen en konden ze de uitgebreide diamanttester uitproberen, die met enthousiasme werd ontvangen. Deze tester, die met zekerheid aangeeft of een diamant uit een mijn komt, zorgde voor veel nieuwsgierigheid.

De training ‘Briljant met diamant’ was een groot succes en bood de Cachet-leden niet alleen waardevolle inzichten, maar ook een gezellig en informeel moment om ervaringen uit te wisselen. Briljant, Cachet en Uitblinkers kijken samen terug op een geslaagde samenwerking!

www.uit-blinkers.nl