Door de stijging die de omzet van Frederique Constant en Alpina de laatste jaren doormaakt, stijgt logischerwijze ook het aantal horloges dat gerepareerd moet worden. Hierdoor is R&E in Aalsmeer als eenmansbedrijf fors onder druk komen te staan. Reparaties duren de laatste maanden, door het simpelweg ontbreken van mankracht, te lang.

Dit heeft het team van Frederique Constant en Alpina doen besluiten om met een tweede atelier te gaan samenwerken, waar u met alle vragen en reparaties terecht kunt.

Dit betreft atelier Wesselink en Vreeker Uurwerktechniek in Alkmaar.
Uw horloges worden daar vakkundig verwerkt door een van de vier horlogemakers, elk met vele jaren ervaring in het vak. Voor de administratieve verwerking van het een en ander zijn anderen verantwoordelijk, zodat de technici zich puur kunnen richten op het repareren.

Wesselink en Vreeker is gecertificeerd door meerdere prestigieuze merken en voldoet bijvoorbeeld aan de eisen voor het hoogste niveau van Omega reparaties. Het team van Frederique Constant en Alpina heeft er dan ook het volste vertrouwen in dat W&V een grote bijdrage zal leveren aan het verbeteren en optimaliseren van de after sales performance.

De gegevens van het nieuwe atelier
Wesselink en Vreeker Uurwerktechniek
Van Ostadelaan 278
1816 JH Alkmaar
072-5157573
info@wesselinkenvreeker.nl
www.wesselinkenvreeker.nl

Mocht u nog geen zaken gedaan hebben met dit bedrijf, zorg er dan voor dat bij de eerste reparatie duidelijk uw gegevens inclusief BTW nummer vermeld worden. Dan kan de administratie u direct aanmaken als klant en hoeft de reparatie niet onnodig te wachten.