Agnieszka Malison is aandeelhouder en directeur van luxury boutique Love The Look (LTL) geworden. Agnieszka is internationaal bekend in de wereld van exclusieve juwelen, vanwege haar kennis en verfijnde smaak, maar ook vanwege haar eigen ontwerpen. Deze designs worden verkocht in de LTL Collection.

Het aanbod van internationale merken bij LTL wordt, naast de juwelen van Agnieszka, verder uitgebreid. Zo liggen stukken van het Italiaanse juwelenmerk Mattia Cielo vanaf september in winkel. Ook op het gebied van niche parfums biedt LTL haar klanten en maakt de persoonlijke service deze boutique tot een unieke plek in Rotterdam.

Internationale allure
Love The Look is een Rotterdamse boutique met internationale allure in Weena-Zuid, vlakbij Station Rotterdam Centraal. Voor bijzondere juwelen is dit the place to be, aldus de boutique. Naast het aanbod van exclusieve bekende merken, biedt de LTL collection meerdere lijnen voor zowel mannen als vrouwen, met goud, diamanten en edelstenen in de hoofdrol. Agnieszka ontwerpt alles van manchetknopen tot colliers, repareert beschadigde juwelen en vermaakt oude juwelen tot nieuwe. Daarnaast biedt LTL een bijzondere collectie niche parfums, Italiaanse tassen en handschoenen en andere accessoires als sjaals, hoeden en zonnebrillen.

Oog voor detail
Shawn Harris, eigenaar en grootaandeelhouder van LTL, verkocht 20% van haar aandelen. Shawn over haar nieuwe zakenpartner: “Agnieszka’s oog voor detail is uniek. Ze is een expert in het vermaken van een onopvallend stuk tot iets zo bijzonders, dat iemand het met trots draagt. Als zakenvrouw weet ze precies wat ze wil, een van de redenen waarom ik zo graag met haar samenwerk.”
Agnieszka vult aan: “Ik kwam 25 jaar geleden naar Nederland met een sporttas en een baantje in de tuinbouw. Mijn passie lag toen al bij het ontwerpen en verkopen van juwelen en daar heb ik werk van gemaakt. Mijn tante was juwelier in Stockholm en zij leerde me veel. Ik verliet de tuinbouwsector en ging aan de slag bij diverse juweliers, onder andere Simons Juweliers en Eigenmann Juwelen in Den Haag. Die kennis en ervaring heeft me gebracht waar ik nu ben: helemaal op mijn plek bij LTL!”

www.lovethelook.nl

Foto Agnieszka: Hilde van der Sterren