De ‘officiële’ opening van BirGem was een groot feest, meldt Bir Muste, eigenaar van de edelsteenleverancier. De nieuwe locatie, die al sinds juni in gebruik is, werd onder overweldigende belangstelling geopend door Esther van Vliet, secretaris van Het Gilde St. Eloy.

“Na de eerste twee jaar BirGem vanuit huis gerund te hebben werd de stap naar de locatie in de Oude Melkfabriek genomen waar er ruimte was om te groeien”, vertelt Bir. “Uiteindelijk, 30 jaar later, bleek ook deze fijne ruimte te klein en hebben we de grote stap gemaakt naar de huidige locatie in Schoonhoven.”

De nieuwe locatie biedt de klant een showroom en relaxhoek met voor het team en de directie eigen kantoren eromheen. De unieke edelsteencollectie van BirGem komt in de nieuwe showroom uitstekend tot haar recht. “Van Agaat tot Zirkoon en alles wat daar tussen zit. En ruimte genoeg om te kunnen groeien!”

De openingstijden van BirGem zijn maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. De showroom is ook zonder afspraak te bezoeken.

info@birgem.nl
tel: 0182-387064 (telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 16:00 uur)
whatsapp: 06-19634899

www.birgem.nl

Foto’s: Rob Glastra Fotografie Schoonhoven