In juni namen Ruud Roeland en Jas Sparnaay tijdens een ledenbijeenkomst van inkooporganisatie Cachet afscheid als bestuurslid. Afgelopen september is het afscheid nog een keer gevierd.

Ruud Roeland droeg na 27 jaar het voorzittersstokje over aan Liset Daamen. Jas Sparnaay, ruim 50 jaar bestuurslid en verantwoordelijk voor vele taken binnen de organisatie, maakte ruimte voor nieuw bloed binnen het bestuur. Fred Helmer is bereid gevonden om samen met Ruud Reijers, Erik Schouten en Liset Daamen de spreekwoordelijke kar te trekken.

“Als nieuwe bestuursleden vonden we dat we de buitengewone inspanningen van Ruud en Jas voor Cachet Juweliers niet zomaar aan ons voorbij konden laten gaan”, zegt Liset. “En daarom is het afscheid samen met een aantal genodigden begin september nog een keer gevierd.” Tijdens deze feestelijke gelegenheid heeft Fred Helmer de heren een gouden Federatiespeld uitgereikt. “Een onderscheiding die beiden meer dan verdiend hebben.” Cachet Juweliers, met meer dan 40 leden een groot samenwerkingsverband binnen de juweliersbranche, ziet de toekomst met het nieuwe bestuur vol vertrouwen tegemoet.

www.cachet.nl

Op de foto: Ruud Roeland, Jas Sparnaay en Fred Helmer