Na een complete renovatie heeft de Chopard Boutique aan de P.C. Hooftstraat 53 in Amsterdam de deuren weer geopend. Het nieuwe interieur is afgestemd op de identiteit van de 155 andere boutiques van het Zwitserse horloge- en juwelenhuis wereldwijd. Het stijlvolle design en de intieme sfeer weerspiegelen het karakter van Chopard als markant familiebedrijf.

Duurzaam interieur
Het eigentijdse interieur wordt gekenmerkt door houtsoorten in lichte en natuurlijke tinten, zachte verlichting en elegant meubilair. Voor de inrichting hebben de interieurarchitecten milieuvriendelijke materialen en energiebesparende verlichting toegepast, in lijn met de ‘Journey to Sustainable Luxury’ van Chopard. Sinds 2018 worden nieuwe horloges en sieraden van 100% ethisch verantwoord goud vervaardigd.

Collecties voor dames en heren
De vernieuwde Chopard Boutique is een ideale setting voor de presentatie van de Alpine Eagle, Happy Sport, L.U.C en Mille Miglia horlogecollecties en de Happy Diamonds, Happy Hearts en Ice Cube juwelencollecties. Ook zijn de accessoirelijnen te bewonderen met zonnebrillen, shawls, tassen, schrijfwaren en manchetknopen. De boutique is in Nederland het exclusieve verkooppunt van Chopard’s Haute Parfumerie collectie met creaties van Alberto Morillas.

Onafhankelijk familiebedrijf
Chopard is in 1860 opgericht en een hecht familiebedrijf. Het toonaangevende horloge- en juwelenhuis staat onder leiding van de gepassioneerde familie Scheufele. In lijn met de familietraditie zijn de eigen boutiques van het Maison een plek waar kosmopolitische bezoekers zich snel thuis moeten voelen. Met een prominente rol voor de collecties ademt elke boutique luxe, creativiteit en ambachtelijk vakmanschap.

Chopard Boutique
P.C. Hooftstraat 53, Amsterdam

www.chopard.com