Het duurzame Nederlandse sieradenlabel CLIC by Suzanne heeft de collectie aangevuld met lichte, speelse colliers met gouden accenten.

De beweeglijke nieuwe modellen passen goed bij de kenmerkende pure stijl van CLIC, zegt Suzanne Schaars. “We hebben gespeeld met combinaties van goud, rosé en hoogglans. Nieuw zijn ook de bajonetsluitingen van deze colliers en armbanden waardoor we fijnere vormen kunnen gebruiken.”

Nieuwe vormen van samenwerken
CLIC by Suzanne is dagelijks zichtbaar op de sociale media en merkt dat het contact daardoor in deze tijd prima in stand blijft. “Wij laten graag zien hoe we onze sieraden maken en wat er bijzonder aan is. Zo heeft ieder ontwerp wel een verhaal en dat blijven we zo vertellen. Dank aan alle dealers die zo enthousiast meededen met onze Zorg- en Thuis -Topper-acties in de afgelopen twee maanden.”

Over CLIC by Suzanne
CLIC by Suzanne is een eigentijds Nederlands sieradenlabel dat zich onderscheidt door krachtige vormen en een bijzondere toepassing van materiaal en techniek. Ieder sieraad wordt ontworpen door edelsmid Suzanne Schaars. Ze heeft een voorliefde voor aluminium en edelstaal en verwerkt deze materialen tot designsieraden met krachtige kleuren en geometrische vormen. Kenmerkend voor ieder sieraad is de unieke, onzichtbare magneetsluiting die Suzanne ontwikkelde. Ze omschrijft haar ontwerpen als ‘krachtige, draagbare kunst’. Ieder CLIC-sieraad wordt in het eigen atelier op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd. De designsieraden zijn op circa 140 adressen verkrijgbaar, veelal de betere juwelierszaken.

www.cliccreations.com

Museum Prinsenhof