De consumentenwebsite van de FGZ, www.fgz.nl, adviseert mensen sieraden en horloges te kopen bij een ondernemer die bij de FGZ is aangesloten, te vinden via de handige ledenzoeker. De ledenzoeker werkt alleen goed als de ondernemers hun profiel goed en volledig invullen. De basisgegevens hebben wij al voor u ingevuld. Aan u de taak om uw profiel verder in te vullen zodat u goed vindbaar bent!

Alle FGZ-leden met een winkel of open atelier hebben op de website een eigen profiel dat ze met specifieke informatie kunnen aanvullen. Om de ledenzoeker goed te laten werken – en dus goed vindbaar te zijn – is het erg belangrijk dat u uw eigen profiel volledig invult. Het is mogelijk op het profiel een foto te uploaden, bijvoorbeeld van uw zaak. Verder kunt u een beschrijving van uw zaak toevoegen en aangeven welke merken u verkoopt en in welke categorieën u gevonden wilt worden. Controleert u vooral ook uw adresgegevens. Staat u vermeld met een postbus? Verander dit dan in uw bezoekadres.*

Link nogmaals ontvangen?
Enige tijd geleden heeft u van ons een link ontvangen om uw profiel aan te vullen. Heeft u de link niet meer? Neem dan contact met ons op via federatie@fgz.nl en we sturen ‘m naar u toe. Het invullen kost niet meer dan een minuut of tien van uw tijd. Tien minuten die ervoor zorgen dat u optimaal te vinden bent!

Meer informatie nodig?
Heeft u nog vragen over de consumentenwebsite? Of staat u niet vermeld op de website terwijl u wel een winkel of open atelier heeft? Wilt u op de website maar bent u (nog) geen lid van de FGZ? Neem contact op met Daniël Voskamp via federatie@fgz.nl of 079-331 53 00. Wilt u informatie over ondernemerszaken kijkt u dan op www.ondernemers.fgz.nl.

* Adreswijzigingen aangebracht op www.fgz.nl worden niet doorgevoerd in de ledenadministratie van de FGZ. Wilt u dat wel, geeft u dit dan apart door via federatie@fgz.nl.