Zadkine Vakschool Schoonhoven biedt naast alle opleidingen in Schoonhoven nu ook cursussen goudsmeden aan in Veghel en Arnhem.

De lessen in Veghel en Arnhem worden door docenten van Vakschool Schoonhoven gegeven. Naast hun lesgevende taken zijn deze vakmensen ook binnen de branche werkzaam. Het lesprogramma is vastgelegd in de werkboeken Basisvaardigheden en Gevorderde vaardigheden met bijhorende beoordelingsformulieren.

Veghel
Vakschool Schoonhoven biedt de cursussen goudsmeden in Veghel in samenwerking met Phoenix Cultuur en CHV de Noordkade aan. De cursus kent 4 dagdelen waaruit een keus kan worden gemaakt, vervolgens volgt u 30 lessen op dit dagdeel. Deze dagdelen zijn vrijdagochtend en -middag en zaterdagochtend en -middag.

Arnhem
Vanaf september dit jaar organiseert Vakschool Schoonhoven professionele cursussen goudsmeden in samenwerking met Cultureel Centrum Rozet in Arnhem. Kenmerkend voor deze cursus, die geschikt is voor professionals en zij-instromers, is de ruime aandacht voor de basistechnieken van de goudsmid. Deze zijn immers voorwaarde voor het uitvoeren van complexere werken. De cursus wordt aangeboden vanaf donderdagmiddag 29 september.

Voor meer informatie: Monica Leuring m.leuring@zadkine.nl