Op 9 september is het de Nationale Dag van de Geboorte. We vieren deze dag dankbaar dat de meeste kinderen gezond ter wereld komen. En bij een geboorte hoort een kraamcadeau, maar wat is dan een geschikt cadeau? Al 65 jaar maakt nijntje kinderen (en ouders) blij. Zilverstad heeft leuke kraamcadeaus van nijntje. Een paar voorbeelden.

Slim sparen
Speciaal voor het 65-jarige bestaan van nijntje brengt Zilverstad de populaire spaarpot uit in een gekleurde versie. Sparen was nog nooit zo makkelijk. Advies-w.v.p. € 39,95.

Take a picture
Foto’s geven de babykamer een persoonlijk tintje. Een favoriete foto kan in dit schattige fotolijstje met nijntje en eendjes (6 x 9 cm, verzilverd gelakt). Advies-w.v.p. € 12,95.

Music please
Met dit muziekdoosje wordt het erg gezellig in huis. Nijntje draait vrolijk rond op het doosje op de melodie van ‘altijd is kortjakje ziek’. Advies-w.v.p. € 42,95.

Over de Bredemeijer Group
Bredemeijer Group B.V. voert drie merken in het luxesegment voor de gedekte tafel, thee en koffie en handige accessoires voor wijn en bar. Bredemeijer®, Leopold Vienna en Zilverstad hebben samen een mooi, uitgebreid productportfolio.

Zilverstad
Zilverstad staat bekend om de exclusieve kindercadeaus, zoals kindercouverts van rvs, spaarpotten en rammelaars van o.a. nijntje en Woezel & Pip. Maar ook om artikelen voor een sfeervol gedekte tafel of stijlvol interieur. Zilverstad biedt voor ieder uniek moment het mooiste geschenk.

www.zilverstad.nl