Brunott Juwelier in Rotterdam is een speciale actie gestart en doneert in de maanden juni en juli 20% van de QLOCKTWO-verkopen aan een zorgcentrum in de buurt. QLOCKTWO prijst deze genereuze inspanning en heeft besloten de opbrengst van de actie te verdubbelen.

“We hebben de meest uitdagende paar maanden van ons leven meegemaakt”, aldus Hourlux, distributeur van QLOCKTWO. “Een uitdaging die veel groter is dan wij allemaal konden voorzien en die opriep tot een radicale wijziging van onze plannen voor 2020. Zieken en ouderen, onze meest kwetsbare burgers, mogen geen fysiek contact hebben met hun eigen familie. Ook al keren we langzaam terug naar ons ‘nieuwe normaal’, helaas is dit voor velen van hen nog steeds niet het geval, waardoor hun situatie verergert.”

20% doneren
De situatie van zieken en ouderen was voor Brunott Juwelier aanleiding sociale verantwoordelijkheid te nemen en zich in te gaan zetten om iets terug te geven aan de gemeenschap. Brunott doneert daarom 20% van de QLOCKTWO-verkopen aan zorgcentrum Atrium, in hartje Rotterdam, op een steenworp afstand van het juweliersbedrijf. Dit zorgcentrum biedt een huiselijke, veilige omgeving met een breed pakket aan zorg en welzijnsdiensten voor zowel eigen als wijkbewoners.

Verdubbelen
“Ondanks dat Brunott, net als veel bedrijven in Nederland, moet werken met beperkte openingstijden en minder werknemers, blijft hun filosofie er een van teruggeven. We prijzen deze genereuze inspanning en zouden graag zien dat meer lokale bedrijven voor hun gemeenschap zorgen. Daarom hebben wij als QLOCKTWO besloten de opbrengst van de actie te verdubbelen”, aldus Hourlux.

QLOCKTWO
QLOCKTWO geeft de tijd aan met woorden. Een matrix van 110 schijnbaar willekeurig gerangschikte letters vormen de basis. De afzonderlijke letters worden door oplichtende vlakken gecombineerd tot woorden die de tijd aangeven in stappen van vijf minuten. “De aanschaf van deze bijzondere tijd in de vorm van een horloge, bureau- of wandklok maakt de tijd voor anderen een beetje mooier. De mooiste tijd is samen!”

www.hourlux.com, www.brunott.nl