Van 7 t/m 9 juni is de sfeervolle Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen met haar prachtige tuin weer omgetoverd tot een feest voor de juwelenliefhebber. Tijdens de verkoopexpositie Het Juweel worden de nieuwste collecties juwelen, sieraden en horloges uit binnen- en buitenland geëxposeerd in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer.

Ruim 25 high-end goud- en edelsmeden, juweliers en horlogespecialisten presenteren hun exclusieve collecties gedurende 3 dagen in de stijlvolle ambiance van Buitenplaats Sparrendaal. Zowel hedendaagse als vintage collecties juwelen & horloges worden aangeboden. Het internationale deelnemersveld valt op door haar originaliteit, kwaliteit en vakmanschap.

De combinatie van de
● Bijzondere historische locatie (Sparrendaal – Driebergen)
● Goede bereikbaarheid met eigen parkeergelegenheid
(Midden Nederland op 1 km van de A12)
● Attractieve internationale collecties juwelen & horloges
● Pakkende uitnodigings- & mediacampagne (on- & offline)
● Merkbekendheid van de jaarlijkse verkoopexpositie Het Juweel
zorgt ervoor dat een kwalitatief hoogwaardig en zeer gericht publiek Het Juweel Sparrendaal 2024 in groten getale zal bezoeken.

Deelnemen?
Via onderstaande link vindt u de exposanteninformatie van Het Juweel Sparrendaal 2024 met de beursplattegrond. Geef nu alvast via het aanmeldformulier uw voorkeurstandruimte aan ons door. Bellen met beursorganisatie InterEvent mag natuurlijk ook: 035-6239695.

EXPOSANTENINFORMATIE 2024
AANMELDFORMULIER HET JUWEEL 2024

www.juwelenbeurs.nl