Domino Jewellery levert naast een groot assortiment ringmonturen met en zonder diamant ook collecties met volledig afgewerkte sieraden in tijdloze en klassieke ontwerpen. In Nederland wordt het merk gedistribueerd door Drijfhout.

Domino Jewellery is een van de belangrijkste sieradenfabrikanten in Groot Brittanië, gevestigd in het iconische Jewellery Quarter in Birmingham. De fabrikant biedt een groot assortiment sieraden in verschillende lijnen in goud en platina en met natuurlijke diamant en andere edelstenen.

Icicle
Nieuw in de collectie Anthology is de eigentijdse sieradenset Icicle, geïnspireerd op ijspegels en waterdruppels. Icicle bestaat uit een collier, twee sets drop oorbellen en een armband.

Colour Pop
Voor de liefhebbers van blauwe edelstenen: de sieraden uit de lijn Colour Pop. Verkrijgbaar zijn sets met tanzaniet, aquamarijn, blauwe saffier en London Blue topaas. Naast sieraden met blauwe zijn er ook diverse met edelstenen in andere kleuren.

Smiler
Het collier Smiler is voorzien van een geschulpte rand om het gebogen silhouet van de glimlach te benadrukken. Heel geschikt om gelayerd samen met andere colliers te dragen. Verkrijgbaar in drie maten en met 0.50ct, 0.33 ct of 0.25 ct diamanten.

Rosabella
Voor wie niet kan kiezen tussen wit- of geelgoud biedt de lijn Rosabella colliers, armbanden en oorsieraden in beide kleuren. Ook in deze collectie: sieraden met gekleurde edelstenen.

De verkoop van de producten van Domino en service in Nederland wordt verzorgd door Drijfhout.
Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Drijfhout via info@drijfhoutnl.com.

www.drijfhoutnl.com, www.dominojewellery.com