Home/Business/Amberif Gdansk UITGESTELD
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De organisatie van Amberif heeft laten weten dat de beurs van april a.s. niet zal doorgaan. De beurs komt z.s.m. met een nieuwe datum.

Van 25 tot en met 27 april vindt in Gdansk de 28e International Fair of Amber, Jewellery and Gemstones plaats. Amberif is ’s werelds belangrijkste barnsteenbeurs en het grootste sieradenevenement van Midden Europa.

Op Amberif komen zo’n 300 exposanten uit 13 landen en 6000 bezoekers uit meer dan 50 landen bij elkaar. Hier ontmoeten handel en makers elkaar, worden creatieve ideeën geboren en de nieuwste sieradentrends en technologieën gepresenteerd. Uiteraard neemt de vakbeurs speciale maatregelen in verband met het coronavirus.

www.amberexpo.pl

Foto: sieraden in zilver met barnsteen van Jola en Andrzey Kupniewscy

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant