Laden Evenementen

De internationale beurs voor barnsteen en sieraden, AMBERIF, vindt plaats van 29 t/m 31 augustus in het Poolse Gdańsk. AMBERIF is ’s werelds belangrijkste barnsteententoonstelling. Hier ontmoeten zaken en kunst elkaar, worden creatieve ideeën geboren en worden de nieuwste trends en technologieën op het gebied van sieradenontwerp gepresenteerd.

Alle oranje wegen kruisen elkaar in Gdańsk. Het is hier dat de historische traditie van het barnsteenambacht voortduurt en bijdraagt aan de unieke sfeer van de stad en haar erfgoed van eeuwenoude cultuur. Het is ook hier – twee keer per jaar: in de lente en aan de vooravond van de herfst – dat de AMBERIF International Fair of Amber and Jewellery wordt gehouden. Het is de grootste vakbeurs van Polen en een van Europa’s grootste beurzen voor de sieradenindustrie, een ontmoetingspodium voor avant-garde juweliers en een plek waar ambertrends worden geboren.

www.amberif.pl/en/

Deel dit bericht, kies uw platform!

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant