Laden Evenementen

Op 16 juni vindt in de Antwerpse Diamantbeurs de tweede Goudsmid Markplaats Ontmoetingsdag plaats voor de goudsmeden en juweliers die lid zijn van de besloten vakgroep die Elkan Wijnberg enkele jaren geleden startte via Facebook.

De Goudsmid Marktplaats is inmiddels uitgegroeid tot een ware community van meer dan 3000 professionals in de juwelenbranche, van goudsmeden en juweliers tot kunstenaars, uit Vlaanderen en Nederland. Na de eerste succesvolle bijeenkomst in januari 2023 is het nu tijd voor een tweede editie van De Goudsmid Marktplaats Ontmoetingsdag. Deze vindt plaats op 16 juni van 10.00 tot 17.00 uur in de Antwerpse Diamantbeurs, Hovenierstraat 51. Registreren kan voor 24 mei.

Meer informatie is verkrijgbaar via annelies@adin.be.

Deel dit bericht, kies uw platform!

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant