Home/Business/MadridJoya LIVEConnect
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

MadridJoya LIVEConnect gaat vanaf 15 april deel uit maken van een wereldwijd lifestyle-evenement voor sieraden, mode, decoratie, geschenken en accessoires. Onder dit digitale platform worden de shows Momad, Integift, Bisutex en Madridjoya vanaf 15 april virtueel formaat gehouden, in de hoop dat de beurzen in het najaar weer fysiek kunnen plaatsvinden.

Madridjoya LIVEConnect is een innovatief digitaal platform gesegmenteerd in sectoren en productcategorieën. Een nieuwe werktool die contact met potentiële B2B-klanten mogelijk maakt via videogesprekken en live chat. Daarnaast is het een plek waar noviteiten voor het nieuwe seizoen worden gepresenteerd. Dit platform maakt het ook mogelijk om conferenties, rondetafelgesprekken en verschillende activiteiten te organiseren en bij te wonen op basis van specifieke thema’s en productcategorieën.

In de eerste fase zal het platform van 15 april tot 15 mei actief zijn, maar om het grootste professionele sociale netwerk in de lifestyle-sector te worden is het de bedoeling dat het daarna openblijft tot in het najaar.

Meer informatie over Madridjoya Live Connect, zie de video of bekijk de informatie via deze link.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant