Laden Evenementen

Van 12 t/m 15 september vinden in de Spaanse hoofdstad Madrid de bekende vakbeurzen Madridjoya en Bisutex plaats. Samen met de beurzen Intergift en Momad trekken Madridjoya en Bisutex ruim 31.000 bezoekers uit 77 landen.

Madridjoya
Elegantie, design en kunst komen samen in een vakbeurs voor professionals in de sieraden- en horlogesector. Madridjoya is toonaangevend in Spanje voor de sieraden-, horloge-, edelstenen- en aanverwante industrieën. Het is een compleet verkoop-, marketing- en promotiemiddel voor de sector dat innovaties in zowel design als de meest klassieke collecties presenteert.

Het aanbod op Madridjoya bestaat uit sectoren zoals gouden en zilveren sieraden, horlogerie, diamant, andere edelstenen en parels, aanverwante industrieën en machines. Madridjoya, met in 2022 meer dan 100 exposanten, is jaarlijks gelijktijdig met Bisutex, Intergift en Momad in september en februari te vinden bij Ifema Madrid.

Bisutex
‎Kwaliteit en design kenmerken Bisutex, de internationale modejuwelen- en accessoiresbeurs voor professionals die de deuren opent om de nieuwste producten en trends te presenteren.
Het evenement heeft een groeiend internationaal karakter. Zowel toonaangevende marktleiders als jonge designers krijgen hier een podium en nieuwe inspiratie in sectoren als modejuwelen, fantasiehorloges, zonnebrillen, handtassen, riemen en andere modeaccessoires.

Meer informatie
Madridjoya
Bisutex

Voor meer informatie over (collectieve) deelname en/of bezoek, neem contact op met het Benelux-kantoor van Ifema Madrid voor kosteloze assistentie en service: Intraservice 0180-321346, info@intraservice.nl.

Deel dit bericht, kies uw platform!

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant