Laden Evenementen

ORODIABXL is de grootste Belgische vakbeurs voor juweliers. De beurs vindt plaats op 8 en 9 september in Brussel en verwelkomt professionals uit de wereld van juwelen en horloges.

In de iconische gebouwen van Tour & Taxis ontdekken bezoekers op 3.000 m² de nieuwe collecties van meer dan 100 (inter)nationale merken. Naast juwelen, horloges en edelstenen zijn er ook exposanten op het gebied van beveiliging, gereedschap, winkelinrichting en meer.

Orodia is gratis te bezoeken door professionals in de branche. ’s Middags is er voor de bezoekers een gratis buffet en een doorlopende open bar in samenwerking met Pommery. Registratie is noodzakelijk en kan hier.

www.orodia.be

Deel dit bericht, kies uw platform!

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant