Laden Evenementen

Van 6 t/m 10 september vindt de volgende editie van VicenzaOro plaats. VicenzaOro is een steeds completer evenement met high-end en gouden sieraden, het beste op het gebied van Italiaanse producten, previews van internationale bedrijven, geavanceerde technologieën voor productie en verwerking, halffabricaten, diamanten, edelstenen, evenals diensten, visuele merchandising en verpakkingen.

Vicenza is per vliegtuig goed te bereiken. Luchthavens in de buurt zijn Venetië en Verona, maar ook Bologna en Milaan zijn te doen. Vanuit Venetië is er een gratis shuttlebus. Naast de beurs is het leuk de binnenstad van Vicenza, Venetië en Verona te bezoeken of, voor de wijnliefhebbers, de heuvels rondom de stad.

www.vicenzaoro.com

Deel dit bericht, kies uw platform!

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant