Laden Evenementen

Van 15 tot en met 17 september staan de deuren weer wagenwijd open voor de Retailbeurs! Het belooft volgens de beursorganisatie weer een prachtig evenement met honderden exposanten die niet kunnen wachten om u de nieuwste collecties, laatste trends en actuele ontwikkelingen te laten zien.

Op de 1e etage van Trade Mart Utrecht biedt Jewels & Watches het meest complete aanbod aan juwelen, sieraden, uurwerken, verpakkingen, zilverwerk, fournituren en diensten. Jewels & Watches is hét juweliersplatform van de Benelux met een groot aanbod exposanten en merken. Naast vaste exposanten zijn er tijdens de komende editie ook diverse gastexposanten met verrassende en nieuwe merken. Jewels & Watches is uiteraard ook een uitstekende plek om vakgenoten te ontmoeten en te netwerken, naast het bekijken en inkopen van nieuwe collecties.

Registratie voor de Retailbeurs is gratis en kan hier.

 

Deel dit bericht, kies uw platform!

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant