Laden Evenementen

Jewellery & Gem WORLD Hong Kong (JGW) is de ultieme B2B-marktplaats voor de sieradenindustrie. Met het “One Show, Two Venues”-concept en de strategische strategie voor productsegmentering biedt JGW een uitzonderlijk platform om met elkaar in contact te komen, partnerschappen aan te gaan en waardevolle inzichten te verwerven.

Van 16 tot 20 september vindt op de AsiaWorld-Expo (AWE) de sectie sieradenmaterialen plaats, met losse diamanten, gekleurde edelstenen, parels en andere kostbare materialen. Van 18 tot 22 september zal het Hong Kong Convention and Exhibition Centre (HKCEC) afgewerkte sieraden, verpakkingsoplossingen, gereedschappen en apparatuur en technologieën voor de sieradenindustrie presenteren.

Met 40+ groeps- en themapaviljoens, waaronder de beroemde Fine Gem en Fine Design Pavilions, International Premier Pavilion en de CORE-zone die de prominente sieradenfabrikanten van Hong Kong belicht, dient JGW als het ultieme ontmoetingspunt voor de wereldwijde sieradenindustrie.

www.jgw.exhibitions.jewellerynet.com/fairinfo-introduction/

Deel dit bericht, kies uw platform!

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant