Home/Business, Consumenten/Rikketik Houten GEANNULEERD
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De Rikketik is met de beurzen en het magazine al meer dan 33 jaar een begrip bij verzamelaars en liefhebbers van vintage horloges, klokken en alles wat met tijd te maken heeft. In 2020 moesten drie van de vier beurzen geannuleerd worden vanwege het coronavirus. Voor 2021 staan er weer vier op de planning.

Beurzen
De nieuwe beursdata voor 2021 zijn de zondagen 17 januari, 11 april, 4 juli en 17 oktober. De beursorganisatie blijft positief en gaat ervan uit dat, met de juiste maatregelen, in januari weer een gezellige Rikketikbeurs gehouden kan worden. Kaarten die voor de geannuleerde beurzen in 2020 zijn gekocht blijven geldig voor de eerstvolgende beurs.

Veilingplatform
Eerder dit jaar lanceerde de Rikketik een nieuw concept: een uniek veilingplatform op het gebied van horloges, klokken, uurwerken en al het andere waar de Rikketikbeurzen om bekend staan. Via dit platform kunnen Rikketik-standhouders, beursbezoekers maar ook andere vintage horloge-, uurwerk- en klokkenenthousiastelingen zich uitleven en op een veilige manier vanuit huis kopen en verkopen.

Actie tot 1 januari
De Rikketik heeft een speciale actie voor abonnees. Tot 1 januari 2021 is het aanbieden, veilen en kopen van horloges, klokken, onderdelen, boeken etc. gratis. Er zijn geen plaatsingskosten of commissie voor geveilde en gekochte kavels. “Nu we de komende tijd nog steeds meer thuis zullen doorbrengen is het misschien een goed moment om met je toch niet meer gedragen horloge, of met de klok die nog op zolder ligt, iemand anders blij te maken”, aldus de organisatie van de Rikketik. “Dus maak een paar goede foto’s en een duidelijke omschrijving en begin met veilen. Zie de uitleg onderaan de homepage van Rikketikveilingen.nl en mocht je toch nog vragen hebben, neem dan even contact met ons op. Samen maken we zo een aantrekkelijk en betrouwbaar veilingplatform.”

www.rikketik.nl, www.rikketikveilingen.nl

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant