Home/Business, Consumenten/TEFAF Maastricht
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Van 7 tot en met 15 maart vindt in Maastricht de TEFAF plaats. Deze publieksbeurs, The European Fine Art Fair, wordt voor de 32e keer gehouden. Het MECC in Maastricht is sinds 1988 het toneel voor dit toonaangevende evenement. Ook dit jaar zal deze unieke kunst- en antiekbeurs hier weer plaatsvinden.

De TEFAF wordt volgens de beursorganisatie beschouwd als de meest vooraanstaande beurs op het gebied van beeldende kunst, antiek en design. Naast de editie in Maastricht, die 7000 jaar kunstgeschiedenis bestrijkt, wordt de TEFAF tegenwoordig ook georganiseerd in New York. TEFAF New York Spring is gericht op moderne en hedendaagse kunst en design en TEFAF New York Fall toont fijne en decoratieve kunst vanaf de oudheid tot 1920.

www.tefaf.com

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures