De winactie Tijd voor Goud en Zilver is deze week van start gegaan!

Tijd voor Goud en Zilver is de naam van de gloednieuwe social mediakanalen van de Federatie Goud en Zilver. Hiermee wil de FGZ consumenten kennis laten maken met de mooie producten en het vakmanschap in de branche. Volg Tijd voor Goud en Zilver op Facebook en Instagram, like en deel onze berichten en promoot daarmee de branche en dus ook uw eigen onderneming.

Deze zomer is de nieuwe consumentenwebsite van de Federatie Goud en Zilver live gegaan. Consumenten vinden hier informatie over sieraden, uurwerken, edelstenen en meer. Ze lezen waarom ze beter bij een FGZ-lid kunnen kopen en kunnen via de handige ledenzoeker doorverwezen worden naar leden in hun regio.

Social Media
Inmiddels zijn we ook actief op Facebook en Instagram en zetten we sieraden en horloges op deze manier in de schijnwerpers. Het doel? Consumenten kennis laten maken met het ABC van onze branche, Ambachtelijk – Betrouwbaar – Creatief. We laten ze de mooie producten en het vakmanschap in de branche zien en maken promotiecampagnes bekend. Via onze social mediakanalen linken ze door naar de consumentenwebsite en komen ze via de ledenzoeker bij ú uit.

Winactie
Deze week is de winactie op de social mediakanalen Tijd voor Goud en Zilver van start gegaan. De winnaars ontvangen een sieradencheque en kunnen die inleveren bij juweliers die bij de FGZ zijn aangesloten. Hou de actie in de gaten via Facebook en Instagram!

Volg ons
Redenen genoeg dus om Tijd voor Goud en Zilver te volgen. Like en deel via:
www.facebook.com/tijdvoorgoudenzilver
www.instagram.com/tijdvoorgoudenzilver