De Classic Worldtimer Manufacture, een iconisch model van Frederique Constant, is voor het eerst uitgevoerd met een 18-karaats roségouden horlogekast en heeft een gelimiteerde oplage van slechts 88 stuks. Speciaal voor de gelegenheid is dit collector uurwerk uitgevoerd met een exclusieve, moderne wijzerplaat voor de frequente reiziger.

Een ‘Classic’ met een toepasselijke naam
De nieuwe Classic Worldtimer Manufacture illustreert deze subtiele balans. Het uurwerk verscheen bijna 10 jaar geleden in de collecties van Frederique Constant. De technische, esthetische en praktische balans van het model sprak liefhebbers van horloges over de hele wereld onmiddellijk aan. Binnen een paar jaar is de Classic Worldtimer Manufacture één van de belangrijkste horloges van Frederique Constant geworden.

Een limited edition die geschiedenis gaat schrijven
De versie die vandaag wordt onthuld is bestemd voor veeleisende verzamelaars. Naast de balans die het uurwerk belichaamt, onderscheidt de nieuwe Classic Worldtimer Manufacture zich door zijn 18-karaats roségouden kast en een beperkte oplage van slechts 88 stuks. Een dergelijke kostbaarheid is zeldzaam voor Frederique Constant. Het is overigens de eerste keer in de geschiedenis van de manufacture dat zo’n horlogekast voor dit uurwerk wordt aangeboden.

Lees hier meer over dit horloge

www.frederiqueconstant.com