Luxe sieradenmerk GUCCI breidt drie collecties uit met nieuwe modellen. GUCCI werd opgericht in Florence in 1921 en is een van de grootste luxe modemerken ter wereld. Het merk staat bekend om zijn creativiteit, innovatie en Italiaans vakmanschap.

De sieradencollectie Interlocking G is uitgebreid met drie nieuwe stukken. Een lange halsketting, een kortere en een armband, elk uitgevoerd met dunne schakels van 18 karaat geelgoud met details in de vorm van het kleine Interlocking G-logo (foto links).

Ook de zilveren sieradencollectie Interlocking G is uitgebreid, met twee halskettingen en twee armbanden. Met zowel eenvoudige lijnen als gedurfdere stijlen zijn deze stukken uitgevoerd in sterling zilver en voorzien van het GG-logo. Er zijn zowel kortere als langere halskettingen en zowel smallere als bredere armbanden (foto midden).

En dan breids GUCCI de GG Marmont-collectie van zilveren sieraden uit met een selectie genderneutrale ontwerpen. Het GG-motief vormt het uitgangspunt voor vier stukken: een halsketting, een armband, een sleutelhanger en een ring met een open ontwerp. Een opvallend arabesk patroon geeft meer detail aan al deze in verouderd sterling zilver uitgevoerde creaties. Een paar andere sieraden zijn voorzien van een fakkeleffect, waarbij met het GG-logo een contrast gecreëerd wordt tussen matte en glanzende oppervlakken. De acht stukken omvatten een halsketting, een armband, een paar oorbellen, een paar manchetknopen en vier ringen, elk uitgevoerd in sterling zilver met een verouderde look (foto rechts).

www.gucci.com