Vanaf half april gaat de FGZ over op een digitaal factureringssysteem. Dat betekent dat u de facturen voor contributie, abonnement en/of bestellingen per e-mail ontvangt. Krijgt u nog geen digitale post van ons? Geef dan uw e-mailadres aan ons door via federatie@fgz.nl. Als u een factuur verwacht, controleer dan a.u.b. dat deze niet door uw spamfilter wordt tegengehouden. Daarnaast gaat de FGZ vanaf 2022 gebruikmaken van automatische incasso en dat biedt vele voordelen.
 

Contributiefactuur 2021 

In verband met de coronamaatregelen hebben leden de contributiefactuur voor 2020 later in dat jaar ontvangennamelijk in oktober. Ook dit jaar sturen wij deze factuur later dan anders, maar eerder dan vorig jaar: in de loop van het tweede kwartaal 2021. Houdt u uw mailbox dus in de gaten.  

Uiteraard hebben wij ook dit jaar begrip voor de bijzondere situatie waar veel leden zich in bevinden en bieden wij, naast de verlate verzending, weer de mogelijkheid om de contributie in delen te betalen. U kunt het bedrag in maximaal vier maandelijkse termijnen voldoen. 


Automatische incasso vanaf 2022 voor contributie FGZ en abonnement Edelmetaal 

Vanaf 2022 gaat de FGZ gebruikmaken van automatische incasso. Dat heeft diverse voordelen:  

  • U vergeet nooit te betalen; 
  • Contributiebedragen worden maandelijks afgeschreven;
  • Abonnementsgelden worden per kwartaal afgeschreven;
  • Door de digitale verwerking besparen wij papier en leveren zo samen met u een bescheiden bijdrage aan de bescherming van het milieu; 
  • kunt het afgeschreven bedrag altijd terug laten boeken of uw machtiging intrekken.  

Om tot automatische incasso te kunnen overgaan hebben wij uw toestemming nodig. Ook moeten we een contract met onze bank afsluiten. Hiervoor moeten wij van tevoren opgeven hoeveel leden gebruik gaan maken van deze mogelijkheid. Wilt u automatisch gaan betalen? Geeft u dit dan a.u.b. aan ons door via onderstaande link.

Wij verzoeken u te reageren vóór 30 juni 2021 via dit formulier.

Let op: u geeft hiermee nog geen toestemming, maar dit is slechts een inventarisatie die nodig is voor de overeenkomst met onze bank. De benodigde toestemming vragen wij u later in het jaar. Hier dient u namelijk een machtiging voor af te geven.