De organisatie van de internationale vakbeurs voor sieraden, horloges en edelstenen Inhorgenta heeft laten weten dat de volgende beurs in verband met Covid-19 niet plaatsvindt op de geplande data 15 tot en met 19 april.

Vanwege de aanhoudende reis- en contactbeperkingen die zijn ingesteld om de verspreiding van de coronapandemie te stoppen, heeft Messe München besloten om Inhorgenta 2021 te annuleren. Het besluit is genomen in uitvoerig overleg met de adviesraad, exposanten, bezoekers en partners van Europa’s toonaangevende platform voor sieraden, horloges en edelstenen.

Editie 2022
De focus van de beursorganisatie ligt nu op de voorbereiding van een succesvolle editie van Inhorgenta in 2022, van 11 t/m 14 februari en op de verdere ontwikkeling van de digitale Inhorgenta Trendfactory. De volgende editie van deze serie wordt gehouden in de herfst van dit jaar.

Digitaal aanbod
Als platform voor sieraden, horloges en edelstenen creëert Inhorgenta mogelijkheden voor de sieraden- en horloge-industrie om producten te presenteren en het hele jaar door ideeën en informatie uit te wisselen. Na het succes van de eerste digitale Inhorgenta Trendfactory vorig jaar, werkt het team aan de voortzetting van het format in het najaar van 2021. Een specifieke datum zal binnenkort bekend worden gemaakt.

www.inhorgenta.com