Dit voorjaar vindt de internationale verkoopexpositie Het Juweel weer plaats op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Van vrijdag 9 t/m zondag 11 juni 2023 is het indrukwekkende landhuis Sparrendaal omgetoverd tot snoepwinkel voor de juwelenliefhebber. Met de nieuwste collecties juwelen, sieraden & horloges uit binnen- en buitenland.

Meer dan 40 high-end goud- en edelsmeden, juweliers en horlogespecialisten presenteren hun bijzondere collecties gedurende 3 dagen in de stijlvolle ambiance van Buitenplaats Sparrendaal. Zowel hedendaagse als vintage collecties juwelen en horloges worden aangeboden. Het internationale deelnemersveld valt op door originaliteit, kwaliteit en vakmanschap.

De combinatie van de
● Merkbekendheid van de jaarlijkse verkoopexpositie Het Juweel
● Unieke historische locatie (Sparrendaal – Driebergen)
● Goede bereikbaarheid (Midden-Nederland op 1 km van de A12)
● Attractieve internationale collecties juwelen en horloges
● Pakkende uitnodigings- en mediacampagne (on- en offline)
zorgt ervoor dat een kwalitatief hoogwaardig en zeer gericht publiek ieder jaar weer Het Juweel Sparrendaal in groten getale bezoekt.

Aanmelden voor deelname
Via onderstaande link vindt u de exposanteninformatie van Het Juweel Driebergen 2023 met de beursplattegrond. U kunt uw voorkeurstandruimte via het aanmeldformulier doorgeven. Bellen mag natuurlijk ook: 035-623 96 95.

Exposanteninformatie Het Juweel 2023
Aanmeldformulier Het Juweel 2023

De organisatie van Het Juweel verwelkomt u graag tijdens Het Juweel Sparrendaal in Driebergen als deelnemer.

www.juwelenbeurs.nl