Volgens Jéh Jewels kunnen we met eerlijke producten en unieke ontwerpen de wereld een beetje mooier maken. Al sinds het ontstaan van Jéh, zo’n 30 jaar geleden, werkt dit bedrijf dan ook alleen met duurzame materialen en alleen met leveranciers die net als zij geloven in een eerlijk product. Ondanks alle maatregelen en moeilijkheden is het Elselien en Coby dit seizoen weer gelukt om een sprekende nieuwe collectie te ontwerpen. Een kleine greep uit de nieuwe najaarscollectie.

De collectie bestaat dit jaar uit meerdere kleine collecties waarmee Elselien en Coby iedereen een beetje blij hopen te maken. “Om te beginnen met de nieuwe “Bubble” serie. Deze lijn is gemaakt van goldfilled en bestaat uit fijne oorbellen, colliers en armbanden. In deze nieuwe lijn kon een ring natuurlijk niet ontbreken. Om de ring extra uniek en helemaal Jéh te maken, is er gekozen om hem te combineren met Maansteen”, aldus moeder en dochter.

“Een andere serie die het waard is om uit te lichten, is de zilveren schakelserie. Met deze grove zilveren collectie gaat Jéh Jewels terug naar haar oorspronkelijke roots. De schakelcolliers geven ook direct het kernbegrip rondom de sieraden van Jéh weer: tijdloos! Naast deze stoere serie zijn er natuurlijk ook warme items met een “Touch of Gold” en echte edelstenen. Alles bij elkaar is het een divers, kleurrijk, maar toch winters assortiment geworden.”

www.jehjewels.nl