Coby en Elselien van Jéh Jewels hebben een nieuwe najaarscollectie ontworpen met sieraden die gecombineerd kunnen worden met de bestaande items. Daarnaast bedacht Jéh een speciale actie voor juweliers.

Tubes & Gemstones, dat zijn de woorden die de nieuwe collectie omschrijven. “Tubes staat voor buisjes, denk aan onze buisjescolliers en -armbanden die al jaren erg gewild zijn”, aldus Jéh Jewels. “Daarom hebben we hier weer een aantal nieuwe modellen van ontworpen. Gemstones, oftewel edelstenen, blijven populair en zijn dit seizoen terug te zien in de ringen, armbanden, colliers en oorbellen. Dit in combinatie met goldfilled, zilver, geoxideerd zilver en 9 of 10 karaat. We hebben ook nieuwe edelstenen gebruikt, zoals apatiet, herkimer en ruwe diamant. Tubes & Gemstones zegt het eigenlijk al, in de nieuwe collectie zitten Tubes colliers en armbanden, in combinatie met edelstenen.” Naast deze sieraden zijn er ook nieuwe modellen doortrekoorbellen en Mix & Match ringen waarmee talloze combinaties gemaakt kunnen worden.

“Om deze collectie dit seizoen extra in de spotlight te zetten hebben we een gave actie bedacht”, vertellen de dames van Jéh. “We hebben een officiële Jéh Jewels Travelcase ontworpen. U ontvangt als dealer vanaf 18 september 5% korting op de Mix & Match ringen. Bij aankoop van de 15 verschillende modellen ontvangt u gratis een velvet ringentray, displaykaarten en een poster die u in de winkel kunt plaatsen. U kunt de Travelcases zelf bestellen, ze zijn verkrijgbaar in 5 kleuren.” Naast de actie voor dealers, loopt er verder een actie voor consumenten. Zij krijgen bij aankoop van 3 ringen uit de Mix & Match collectie een Travelcase cadeau.

www.jehjewels.com