Op maandag 9 januari 2023 organiseert Trade Mart Utrecht een New Years Event voor alle exposanten en retailers. Vanaf 13.45 uur ontvangt de beurs u graag in het Beatrixtheater met een glas cava. Tijdens het event geven twee gerenommeerde sprekers uit de retailbranche een interessante lezing.

Esther Ligthart
Esther heeft 30 jaar ervaring in de internationale juwelenbranche en schrijft voor haar eigen blog Bizzita en verhalen voor vakbladen wereldwijd, waaronder Edelmetaal. Esther neemt u graag mee in de wereld van storytelling in sieraden en horloges. Storytelling kan een groot verschil maken, maar wat is het en hoe past u het toe zodat meer klanten zich met uw merk of winkel verbinden? En kan het helpen om meer te verkopen?

Harry Bijl
Harry werkt als innovator en inspirator bij INretail, de grootste brancheorganisatie Non-food in Nederland. Hij houdt van winkels en de mensen die er werken. Zijn verhaal is altijd relevant en actueel als het gaat over retailtrends, ketensamenwerking, klantgedrag en gastvrijheid. Harry geeft tips & tricks hoe je succesvol kunt zijn in retail en deelt daarbij de laatste ontwikkelingen.

Aansluitend op de lezingen nodigt Trade Mart Utrecht de exposanten en hun gasten uit voor de voorstelling “Rudolph’s Bakery Live” van Rudolph van Veen in het Beatrixtheater. Daarna proosten we op het nieuwe jaar. Het programma eindigt om 18.30 uur.

Komt u ook? Registreren kan hier (vol=vol)