Duvolee Juwelier & Goudsmid in Driebergen, al bijna 25 jaar een begrip op het gebied van sieraden in Midden-Nederland, stapt in het asymmetrische matching avontuur van Macci en lanceert de verkoop van de collectie asymmetrische oorsieraden in Nederland.

Oorsieraden worden nog voornamelijk als set verkocht. Het Belgische Tresoro doorbreekt met de vernieuwende Macci-collecties dit fenomeen. De Macci-collecties bestaan uit 18-karaats gouden en asymmetrische oorbellen die per stuk worden verkocht. Asymmetrische oorbellen lijken op elkaar maar zijn stuk voor stuk toch verschillend. De sieraden van Macci worden zo ontworpen dat binnen elke lijn alle oorbellen samen te combineren zijn. Voor de ontwikkeling van de Macci-collecties werkt Tresoro samen met zowel jonge als ervaren en getalenteerde goudsmeden en designers.

De asymmetrische oorsieraden van Macci zijn binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar. Tresoro is hiervoor een samenwerking aangegaan met Duvolee juweliers en goudsmidatelier. Mathieu Roobroeck, zaakvoerder Tresoro: “Het Duvolee team getuigt van ervaring, creativiteit en van een brandende ‘goesting’ om hun klanten steeds nieuwe dingen te kunnen tonen. Ze doen dit niet alleen met mooie merken, maar ze hebben in-house ook alle nodige vakmensen om mee te kunnen denken met klanten en voor hen iets passends te creëren. We kijken met Macci uit naar een mooie samenwerking en laten hen graag ons verhaal van asymmetrische oorbellen en matching verder vertellen.”

Carla van der Vlugt, eigenaresse Duvolee: “Onderscheidend en vernieuwend zijn is een belangrijke drive voor ons. Wij verkopen alleen merken die tot in de details goed afgewerkt zijn en bestaan uit mooie, hoogwaardige materialen. Ook onze eigen collectie Nova by Duvolee en alle sieraden in opdracht worden van de beste kwaliteit edelmetalen en edelstenen gemaakt. Wij willen onze klanten voortdurend inspireren. Met Macci hebben we niet alleen een mooi nieuw merk in huis maar geven we ook een nieuwe en extra dimensie aan het dragen van oorsieraden.”

www.macci-jewelry.com, www.duvolee.nl

Foto boven: De eclipse collectie van Macci Jewelry is een van drie collecties asymmetrische oorbellen
Foto onder: Het kernteam van Duvolee staat klaar voor de lancering van Macci Jewelry in Nederland