Kasius biedt dit najaar diverse nieuwe sieradencollecties. Daaronder een oude bekende: closed forever colliers en armbanden. Ook biedt het bedrijf veel keuze in gouden letterhangers, graveerplaatjes en diverse aanschuifringen en gouden ringen in verschillende zirkonia-varianten.

Foto links: sieraden die al jaren meegaan en weer helemaal trendy zijn: colliers en armbanden met een closed forever schakel. Daar waar het in het verleden een sieraad was dat nooit meer af kon, levert Kasius de armbanden en colliers nu met een stevig karabijnslot. Verkrijgbaar in verschillende grootte schakels in goud én zilver.

Foto rechts: Kasius heeft dit najaar volop keuze in gouden sieraden met graveerplaatjes en initials. Verschillende uitvoeringen van de letterhangers en graveerplaatjes aan colliers van verschillende lengten zorgen dat uw klant kan combineren en variëren. De gouden graveerringen in verschillende vormen maken het plaatje af. Sieraden met een personal touch!

Foto links: essentieel in het assortiment van de juwelier zijn volgens Kasius de aanschuifringen zoals de afgebeelde zilveren aanschuifringen. Ze zijn verkrijgbaar met zes verschillende kleuren edelsteen, met of zonder een rijzetting van zirkoniasteentjes. Mix and match!

Foto rechts: deze elegante gouden ringen van Kasius zijn overal mee te combineren. En variëren kan: met vier verschillende zirkonia-varianten, roségoud met granaat, witgoud met swiss blue topaas of geelgoud met citrien. De speciale wijze van produceren zorgt ervoor dat de ringen smal maar wel heel stevig zijn.

www.l-kasius.nl

Museum Prinsenhof