Na een succesvolle tweede editie van de Kasius Roadshow in Assen en een eerste editie voor het Zuiden in Venlo kijkt het team van Kasius ook met veel plezier terug op een geslaagde editie in het Westen van Nederland.

De sfeervolle locatie ‘The B House’ in Hoofddorp deed voor twee dagen dienst als pop-up showroom voor een groot deel van Kasius-collectie, waarbij de nieuwe producten en de luxe collectie extra werden uitgelicht. “Het fijne van een evenement als de Roadshows is dat het zorgt voor andere gesprekken en dat het een moment is van wederzijdse aandacht en echt contact”, aldus het team van Kasius. “Het concept is goed ontvangen, we zoeken zelfs al weer naar een mooie locatie voor een zomer-event.”

Bekijk hier de aftermovie

Najaarsbrochure
Een ander afgerond project van Kasius van de laatste maanden is de najaarsbrochure. “Veel juweliers hebben onze brochure creator weer ingezet om een prachtig magazine of een luxe jaarboek te creëren waarmee deze maand duizenden consumenten worden verrast. Vanaf half november worden de deelnemende juweliers ook ondersteund door een landelijke social mediacampagne en wordt er via een mooie winactie nog meer gestuurd op conversie in de winkels.” Kasius kijkt ook met plezier terug naar een succesvolle laatste editie van de najaarsbeurs. “Ondanks het prachtige weer was het gezellig druk in onze stand. De sfeer was positief. We kijken uit naar hopelijk de eerste eindejaarsweken zonder restricties sinds drie jaar. Ondanks de berichten in het nieuws weet de consument de detailhandel gelukkig goed te vinden en is er nog steeds sprake van groei in het goudsegment. Wij zijn in elk geval klaar voor de decemberdrukte!”

Trends
Kasius beweegt continu mee met de trends in de markt. “We hebben prachtige aanvullingen in het kleursteensegment. Van grote, cabochon geslepen stenen en regenboogsaffieren in ringen tot colliers met verschillende typen kleurstenen, tennisarmbanden in vele kleuren en natuurlijk ook de geboortestenen in zowel hangers als ringen. Voor de geboortestenen is er nu ook een losse display te bestellen zodat deze makkelijk geëtaleerd kunnen worden. U vindt alles terug in de Kasius-webshop.”

De relatiemanagers van Kasius reizen met een groot deel van de luxe collectie door het land. “Heeft u interesse in een afspraak dan kunt u contact opnemen voor een bezoek. Langskomen in de showroom in Ridderkerk behoort ook nog altijd tot de opties. De showroom is iedere werkdag geopend tussen 9.00 en 17.00 uur.”

Social media
Kasius laat voortdurend beelden maken die ingezet kun worden op social mediakanalen. “Als u in de webshop klikt op ‘alle categorieen’ en vervolgens op ‘social downloads’ ziet u hier alle artikelen waar een afbeelding van is. Deze zijn gemakkelijk te downloaden en te gebruiken. U hoeft er alleen uw eigen tekst aan toe te voegen. Zo voorzien we in de groeiende behoefte aan social feed en maken we het de juwelier gemakkelijk.” Op Instagram deelt Kasius enkele keren per week beelden van nieuwe of bestaande collecties. Via de artikelnummers zijn de sieraden terug te vinden in de webshop. “En door het volgen van de Kasius-pagina op LinkedIn blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen en Kasius-nieuwtjes.”

www.l-kasius.nl

Foto’s: 14-karaats gouden tennisarmbanden met verschillende soorten kleursteen en diamant en ringen in diverse kleuren gecombineerd met diamant (ook verkrijgbaar zonder diamant)