Na de succesvolle winactie bij de start van de FGZ-social mediakanalen Tijd voor Goud en Zilver volgt nu een speciale kerstwinactie.

We kunnen tijdens deze feestdagen niet alle kostbare momenten met elkaar delen, maar we kunnen elkaar wél iets van betekenis geven. Dat is het idee achter de nieuwe kerstwinactie. Consumenten kunnen op de Facebook- en Instagrampagina’s van Tijd voor Goud en Zilver laten weten aan wie zij een mooi sieraad of horloge cadeau willen doen (de actie loopt tot 21 december). Uit de inzendingen worden twee winnaars gekozen die een sieradencheque ter waarde van € 100 ontvangen. De sieradencheque kan worden ingeleverd bij een juwelier of goudsmid die is aangesloten bij de Federatie Goud en Zilver.

Tijd voor Goud en Zilver
Tijd voor Goud en Zilver is de naam van de gloednieuwe social mediakanalen van de Federatie Goud en Zilver. Hiermee wil de FGZ consumenten kennis laten maken met de mooie producten en het vakmanschap in de branche. Volg Tijd voor Goud en Zilver op Facebook en Instagram, like en deel onze berichten en promoot daarmee de branche en dus ook uw eigen onderneming.

Volg ons
Redenen genoeg dus om Tijd voor Goud en Zilver te volgen. Like en deel via:
www.facebook.com/tijdvoorgoudenzilver
www.instagram.com/tijdvoorgoudenzilver