De Federatie Goud en Zilver gaat naar aanleiding van de vraag uit de markt telkens op zoek naar nieuwe (financiële) voordelen voor de leden. Er zijn inmiddels diverse voordelen en er is nu een bijgekomen: korting op de aanschaf van beveiligingsapparatuur van V.D.C. Security.

De FGZ zorgt voor veel uiteenlopende zaken waar de hele branche van profiteert. Vakopleiding, promotie, consumentenvoorlichting, klachtenafhandeling, het afsluiten van een cao en beveiliging bijvoorbeeld. Daarnaast kunnen leden gebruikmaken van individuele financiële voordelen zoals korting op de aanschaf van pinautomaten, goedkope creditcardtarieven en korting op de levering van energie.

Korting bij V.D.C.
Daar is nu een nieuw financieel voordeel bijgekomen: grote kortingen op de aanschaf van beveiligingscamera’s en sloten van V.D.C. Security. Ondernemers die zijn aangesloten bij de FGZ krijgen 15% korting op de aanschaf van camerasystemen en 10% korting op de aanschaf van (vitrine)sloten. Dit kan een besparing opleveren van gemiddeld € 300!

Offerte
Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met Rudi de Jong van V.D.C. Security via tel. (085) – 30 30 261 of e-mail info@vdcsecurity.nl. Geef aan dat u lid bent van de FGZ en maak gebruik van dit ledenvoordeel.

V.D.C. Security
V.D.C. Security is een van de beveiligingsbedrijven in de sieraden- en horlogebranche. Dit bedrijf is al 22 jaar actief op het gebied van (winkel)beveiliging. V.D.C. biedt een groot assortiment camera’s en is verder leverancier van onder meer Abloy gecertificeerde vitrinesloten, opritdetectie en deursluizen.

www.vdcsecurity.nl